feed-image 

Nyheter
2016-10-22 19:00
Match gånger 2
Idag blev det 2 matcher för F04. Lag 2 spelade mot Heid i Östlyckan och lite senare åkte lag 1 till Skälltorp och spelade mot Backa. Matcherna påminde om varandra på många sätt. Vi spelade bra, tätt och följsamt försvarsspel och hade bra fart på boll i anfallet. Förutom det visade båda lagen prov på bra offervilja och inställning.
2016-10-15 19:03
Select Cup för AHK 2

Select Cup i Kristinehamn

Vi som fick vinstlotten att åka till Kristinehamn gav oss i väg vid 7-tiden från Nolhaga

Efter 2 1/2 timmes bilresa var det lite sisådär med inställning på uppvärmningen inför första matchen mot Skövde, men när matchen startar är det fullt fokus. Vi gör en riktigt bra match mot Skövde det är jämnt hela matchen men de vinner med två.

Mot Kristinehamn och Hammarö har vi lika bra inställning  som mot Skövde.

Vinst blev det i båda matcherna ganska komfortabelt.

Vi spelar ett bra försvarspel alla tre matcherna, Jemina är stabil i målet, vi vinner andra bollar och kämpar. Anfallsmässigt gör vi det bra, låter bollen göra jobbet och då kommer också lägena, Alla är delaktiga i spelet och alla bidrar. Extra kul att vi har stor spridning på våra målskyttar.

AHK - Skövde 11 - 13

Isabelle 4, Lisa U 2, Signe 1, Meja G 1, Edna 1, Klara 1, Natalie 1,

Kristenehamn - AHK 8 - 15

Edna 6, Isabelle 3, Klara 2, Natalie 2, Signe 1, Lisa U 1

Hammarö - AHK 7 - 17

Isabelle 7, Lisa U 3, Signe 2, Meja G 1, Meja L 1, Edna 1, Natalie 1, Klara 1

 

VId pennan

Anders G

2016-10-15 17:06
Select cup för AHK 1

Undertecknad drog nitlotten och fick inte åka till de värmlandska skogarna. Förutom det blev det en trevlig lördag i Vänersborg. Fyra matcher, med motståndare som spelade på olika sätt gjorde att vi fick möjlighet att träna på massor av olika saker. Hur försvarar vi oss mot mot den och den anfallsstarten? Hur anfaller vi mot det eller det försvarsspelet? Hur möter jag den eller den spelaren? Många frågor med ett gemensamt svar:

Det beror på. 

Många spelare har tvingats ut i det okända och förhoppningsvis kommit hem med nya lärdomar och insikter, som kommer vara nyttiga att ha med sig framöver. Hur gick det då? 

 

<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL