Maxi_Freninsdagen_181006

Maxi Föreningsdag 6 oktober

På lördag kommer 30-talet idrottsföreningar att visa upp sig på Vimpeln. Det kommer vara en dag fylld med tävlingar, aktiviter och annat skoj. Var med och gör Alingsås HK till den mest närvarande föreningen.

ICA Maxi Alingsås är en viktig partner till oss och utöver ordinarie sponsring kan vi nu få en EXTRA BONUS! De föreningar som deltager på lördag delar på 10% av summan av alla köp som görs med ”Föreningskupongen”!

Tid: kl.10.00-14.00

Skriv ut din kupong här:

» ICA Maxi Föreningskupong

Lämna kupongen i kassan så gör både du och föreningslivet i Alingsås en god affär!

Föreningskampen
2 barn/ungdomar från resp förening, inriktning tjej/kille 8-13år. Helt ok att fler än två per förening är med under dagen, men endast två per gren. Från AHK medverkar P10 och F10, men på grund av massa andra aktiviteter så har AHK ett manfall i dessa åldrar.

Kontakta UKs Therese Sonesson, Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den , eller Martin Lernås, Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den , om just ert lag kan vara med också!

Se också till att handla på Ica Maxi just denna dag och tid!

Tävling
Grenarna genomförs kl 11.00 - 12.00 - 13.00
Ni meddelas på plats innan kl 11.00 vilka grenar det är och var barnen skall infinna sig.
Priser:
1:a pris 3000kr i presentkort på Maxi
2:a pris 2000kr på Maxi
3:e pris 1000kr på Maxi.

AHK-bilden
Fördelning av kupong görs utifrån hur många ni är på den föreningsbild som respektive förening tar under dagen vid sin aktivitet (eller på annat lämpligt ställe på Maxi/Vimpeln). Bilden skall läggas ut på sociala medier och Maxi skall taggas. Lägger ni ut även på Instagram så tagga gärna #maxiföreningsdag2018.

AHK-aktivitet
Alla föreningar som har en aktivitet samt lägger ut en bild enligt ovan är garanterade en minimi-kickback från dagen på 2000kr. ICA Maxi räknar dock att vi tillsammans kan slå rekordet på 95.000kr tillbaka till föreningarna!

Med minst 7000 kunder på ICA Maxi den dagen så ser vi till att så många som möjligt har med sig kupong. ICA Maxi kommer även att annonsera ons-tors nästa vecka så det får så bra spridning som möjligt.

Bonuspris
Den förening som får flest antal likes på sin föreningsbild innan söndag kl 12.00 får en bonus till sin förening värd 5000kr.

Nu ser vi till att vi TILLSAMMANS gör den bästa Föreningsdagen någonsin!

Skrivet av Maria Sundén   
2018-10-01 15:18