Hemsidan_gruppbild
Foto: Mikael Sonesson - alla fotografirer

Ungdomsavslutning med Lilla Potatiscupen

Torsdagen den 4 maj genomfördes klubbens årliga Ungdomsavslutning, i år i samband med nya konceptet klubbmästerskap i minihandboll - Lilla Potatiscupen. Stadsskogshallen fylldes av våra unga spelare, något äldre ledare samt dam- och herrlag. Det käkades, kämpades och delades ut priser av olika de slag. 

Många fler foton från avslutningen finns på vår Facebooksida, klicka här för att komma till albumet.

Många kom direkt till hallen efter skolan och därför började hela ungdomsavslutningen med ett välbehövligt mellanmål samtidigt som det minglades runt. Johan Nilsson och Lisa Krantz hälsade alla välkomna i sina roller som konferencier.

Efter att ledarna hängde på sina spelare deras välförtjänta medaljer startade inspringet till lagens egenvalda låtar. Det var allt från ”Eye of the tiger” till ”Jag kånner en ko” med James och Karin. När alla lagen stod prydligt uppställda på planen delades de individuella priserna ut där träningsflit, utveckling och god kamratskap i vanlig ordning premierades.

IMG_4723 Liza Krantz delar ut ett individuellt pris

Efter det var det dags för svenssonmolins Attitydpokal att delas ut. Det görs till det lag som under året utmärkt sig när det gäller respekt för domare, främjande av rent spel och en hög lagmoral. I år gick priset till Pojkar 02 med motiveringen:

”Laget med många krigare och bolltrollare som alltid gör sitt bästa. De välkomnar alltid spelare, ledare och motståndare med stort leende. Laget där alla delar lika både på och utanför planen. Laget som tränar på och aldrig ger upp och med det så kommer utvecklingen”

IMG_4778 Fredrik Teern delar ut Attitydpokalen till P02

Efter det var det dags för Lilla Potatiscupen genom att vi hälsade välkommen till kvällens eminenta domarpar Karen & Frasse under tonerna av "Vägen till Estrad".

Lilla Potatiscupen spelades åldersvis där fyra lag i respektive åldersgrupp mixades. Lika många flickor som pojkar i varje lag. Matcherna spelades i minihandbollsformat med matchtiden var 8 minuter. Dam- och herrspelarna agerade lagledare för var sitt lag och det blev inte så lite prestige mellan dem. Samtliga ledare gjorde ett fantastiskt jobb att coacha, peppa och organisera. De som inte spelade svarade på kluriga quiz-frågor och åt korv och fortsatte mingla.

Segrare i den av P02 och F02 arrangerade Quizkampen blev F05 som hade alla rätt och var dessutom närmast på utslagsfrågan. Grattis till er!

Ungdomskommittén vill tacka alla för ett fantastiskt engagemang och vi ser redan fram emot nästa år.

// Skribent Martin Lernås

Skrivet av Maria Sundén   
2017-05-15 16:52