Fordcupen 2011

I helgen som gick var F99, P99 och P00 i Stenkullen för att spela Fordcupen och som de spelade!

P00_111108 P00 jublar! 


AHK:s P99 tog i Fordcupen sin första medalj i cupsammanhang!  Ett lag bestående av 11 spelare tog sig vidare till A-slutspel där man kom tvåa och fick silvermedaljen.  På klassiskt AHK-manér kämpade alla spelare på ett fantastiskt sätt och man vill påstå att man tog andraplatsen för att man höjt träningskvalitén i kombination med träningsflit!
AHK:s P00 ställde upp med två lag. Efter ett fantastiskt bra försvars- och målvaktsspel vann AHK- lagen sina grupper. I A-slutspelet fortsatte grabbarna att övertyga med ett grymt bra försvar och målvaktspel. Detta resulterade i en första plats och en tredje plats i Fordcupen. Fantastiskt bra!
Till sist har vi AHK:s F99 som svarade för en mycket bra insats och stod som slutsegrare efter att ha gått obesegrade genom cupen. Gruppspelet avklarades på bästa sätt med 4 segrar. Man vann semifinalen mot Heid komfortabelt och i finalen så stod Bjurslätt för motståndet, ett lag som tjejerna har haft många tuffa matcher mot. Bjurslätt började finalen bäst och kunde rycka åt sig en ledning med några mål. AHK kunde via ett mycket stabilt försvars- och målvaktspel vända ett underläge och till slut vinna matchen med 9-6. Grunden till segern i F99 var framförallt en mycket bra laginsats där alla var med och bidrog både framåt och bakåt. Även i F99 måste försvarsspelet nämnas lite extra som fungerade helt suveränt alla matcherna igenom samt en för dagen storspelande målvakt.

Alla resultat från Forddcupen hittar du via länken nedan.

http://www.ikbaltichov.nu/index.php?option=com_content&task=view&id=81&Itemid=147

 

Skrivet av Maria Sundén   
2011-11-09 12:05