PRESSMEDDELANDEN
Alingsås HK lägger löpande ut nyheter på www.ahk.nu som länkas till från klubbens officiella Twitterkonto (@AlingsasHK). Vid förändringar i spelartruppen eller vid andra stora nyheter skickas pressmeddelanden ut. Önskar du få dessa utskick, mejla oss ditt namn, e-postadress och mediaföretag.

BILDER
Upphovsrätten till de bilder som publiceras på AHK.nu och/eller våra sociala mediekanaler tillhör respektive fotograf och får inte publiceras i andra medier utan fotografens godkännande. 

ACKREDITERING, HANDBOLLSLIGAN
För att vi ska kunna ge er den service ni behöver och förväntar er måste alla journalister och fotografer ackreditera sig till tävlingsmatcher i Estrad Alingsås. Ackreditering sker genom att fylla i följande formulär senast 24 timmar innan matchstart.

ANMÄLAN

Journalistuppdrag


Ackrediteringsbricka hämtas ut i pressentrén längst ner i foajén. Brickan ska bäras synlig för vakter under matchen samt för spelare och ledare i samband med intervjuer efter matcherna. Fotograferna ska alltid ha på sig fotoväst när de vistas nere på planen. Väst finns i pressrummet under ståplatsläktaren.

Brickor och västar ska lämnas tillbaka efter matchen.

Vid frågor, kontakta Alingsås HK:s kansli på 0322–64 33 88, Magnus Löfström.

TEKNIK
Det finns både fast (medtag egen nätverkssladd) och trådlöst bredband i Estrad Alingsås. Lösenord till det trådlösa bredbandet finns i pressinformationen på respektive reporters och fotografs plats.

PARKERING
Reserverad parkering för de som ackrediterat sig finns i parkeringshuset i arenan. 

UNDER OCH EFTER MATCH
Personal finns på plats vid pressläktaren för att hjälpa till under och efter matcherna. Möjlighet att sitta kvar i arenan och jobba efter match finns naturligtvis.

Skrivet av Daniel Vandor   
2019-09-30 07:50