feed-image
2017-09-18 14:38

Michelle_FrenandinhoMichelle Fernandinho Foto: Privat

Bakgrund
Michelle Fernandinho föddes 1988 och ansågs tidigt som en av landets mest lovande målvakter och blev uttagen till flera olika förbundsläger. Michelles handbollskarriär blev alldeles för kort då hon hastigt avled 2005 av en hjärnblödning, inte ens 17 år fyllda.

Michelles mamma startade tillsammans med Alingsås HK en fond till Michelles minne. Fonden ger medlemmar i Alingsås HK möjlighet att söka ekonomiskt stöd för att kunna delta vid exempelvis handbolls-läger och cuper. Du kan genom ditt stöd till fonden bidra till att hjälpa ungdomar inom Alingsås HK att få utöva sin handboll, utan att familjens ekonomi skall vara avgörande. Ansökningar om medel ur fonden sköts i nära samarbete med klubbens ungdomsledare.

Förvaltning
Fonden förvaltas av en styrgrupp. Ekonomisk administration sköts av AHK.

Intäkter till fonden görs genom försäljning av Sverigelotter på dam- och HP-matcher, entréavgifter vid minnesmatch en gång per säsong samt bidrag från företag och privatpersoner. Bidrag till fonden kan lämnas genom Alingsås HK, bankgiro 443-7786. Var noga med att märka betalningen ”Michelles Minnesfond”.

Frågor om fonden och hur man ansöker om ekonomisk hjälp besvaras av: