feed-image
2018-08-28 07:24

Michelle_FrenandinhoMichelle Fernandinho Foto: Privat

Bakgrund
Michelle Fernandinho föddes 1988 och ansågs tidigt som en av landets mest lovande målvakter och blev uttagen till flera olika förbundsläger. Michelles handbollskarriär blev alldeles för kort då hon hastigt avled 2005 av en hjärnblödning, inte ens 17 år fyllda.

Fonden startas
Michelles mamma startade då, tillsammans med Alingsås HK, en fond till Michelles minne. Fonden skulle ge Alingsås HKs ungdomar med familj möjlighet att söka ekonomiskt stöd för att kunna delta vid exempelvis handbollsläger och cuper. Att få utöva sin handboll utan att familjens ekonomi skall vara avgörande.

Intäkter
Intäkter till fonden skapas genom försäljning av Sverigelotter på dam- och HP-matcher, entréavgifter vid minnesmatch en gång per säsong samt bidrag från företag och privatpersoner. Bidrag mottages tacksamt och kan lämnas genom Alingsås HKs bankgiro 443-7786. Var noga med att märka betalningen ”Michelles Minnesfond”.

Ansökningar
Ansökningar om medel ur fonden sköts i nära samarbete med klubbens ungdomsledare. Information om fonden görs av Ungdomskommittén och ledarna vid de föräldramöten man har inom laget och på vår hemsida www.ahk.nu / Om Klubben / Michelles Minne. Det går också bra att kontakta någon ur styrgruppen.

Förvaltning
Fonden förvaltas av en styrgrupp. Ekonomisk administration sköts av AHK.

Styrgrupp

***************************************************