50_50_LOTTERI

50/50-lotteriet med fler priser

Alingsås HK med stöd av ICA Maxi och Vimpeln kommer under första veckan i juni anordna ett 50/50-lotteri, precis samma lotteri som säljs på våra handbollsligamatcher.
Bakgrunden är förstås alla matcher som ställdes in och de 50/50-lotter som blev kvar. Att slänga dom istället för att göra något bra av dom, både för lottvinnare och AHK, kändes inte som ett bra alternativ.

Var med du med och ta chansen till att vinna hela 40 000 kronor vid slutsålda lotter, men fler vinster finns.

Vi använder alltså samma 50/50-lotter som vi brukar under handbollsligamatcherna. Det vill säga att för varje köpt lott kan du få tillbaka din insats om du använder den när du handlar för över 300 kr på ICA Maxi under juni och juli.

Lotteriet kommer starta måndagen den 1 juni och håller på till den 5 juni.

Två olika försäljningssätt erbjuds:

LIVEFÖRSÄLJNING!
♣ Onsdag 3 juni och torsdag 4 juni står elitlaget på Ica Maxi mellan kl.10.00-18.00 och säljer lotterna.

SWISHFÖRSÄLJNING!
♣ Köp din lott - eller valfritt antal lotter - genom att swisha totalbeloppet till

123 459 52 60

Du får därefter en bild tillbaka till din mobil som du swishat ifrån på dina lottnummer.
Tänk på att det kan ta ett par timmar (vid swish dagtid) eller flera timmar (vid swish nattetid).

Livelottning på Facebook måndagen den 8 juni
Vinstdragningen kommer också läggas ut på hemsidan ahk.nu.

Lotterna kostar 20kr/st.

För att kunna använda lotterna som rabattkuponger behöver man hämta dom personligen. De är undanlagda på mobilnumret. Ring gärna innan så att vi är på plats för utlämning: Lena Lindqvist 0322-64 33 81.

PRISBORD
♣ 1:a pris: 40% av försäljningen (max 40 000kr)
♣ 2:a pris: 10% av försäljningen (max 10 000kr)
♣ 3:e pris: Presentkort ICA Maxi 500kr