Meddelande_600_180

Engagerad och driven Klubbchef sökes

För att långsiktigt kunna fortsätta utvecklingen av Alingsås HK har styrelsen fattat beslutet att rekrytera en ny klubbchef inför uppstarten av säsongen 20/21.

Mitt i det elände som Coronapandemin orsakar ser nog alla fram emot en höst med förhoppningsvis publika handbollsmatcher och fulla hallar med ungdomar som tränar handboll.

- Det finns stora ambitioner med verksamheten och genom att rekrytera en Klubbchef till dagens organisation ser vi det som ett led in i framtiden, säger ordförande Richard Fredriksson.

Under säsongen 2019/2020 hade organisationen ingen Klubbchef. Christer Mårtensson har sedan hösten fokuserat på sin nya roll som Sportansvarig herr och dam samt Partneransvarig. Christer kommer alltså inte att sluta utan ser fram mot en ny kollega som tillsammans med kansliet skall fortsätta AHKs framgångsrika resa.

Tag gärna del av platsannonsen och tipsa personer om att söka tjänsten.

» Klubbchef, annons