Med anledning av coronaviruset

Uppdaterad information kl.17:45 200311

Senaste nytt från Svenska Handbollförbundet (SHF) och Svensk Elithandboll (SEH).

Från SEH:

Folkhälsomyndigheten meddelade nyss via en hemställan till Regeringen att allmänna sammankomster med mer än 500 personer tillsvidare inte bör hållas.

Tillsammans med Riksidrottsförbundet (RF) och SHF inväntar SEH Regeringens beslut och vidare information för den fortsatta beslutsprocessen och de försiktighetsåtgärder SEH vidtar gällande ligaverksamheten. Man räknar med att återkomma med mer utförlig information torsdag den 12/3 klockan 17:00.

Beslutet kommer att omfatta alla arrangemang inom Svensk Handboll från och med fredag den 13/3.

Kommentar AHK:

Ovan innebär i skrivande stund att matchen den 12 mars mot IFK Ystad kommer att spelas med publik i Estrad Alingsås.

Alingsås HK följer de beslut som tas av SHF / SEH..

Känner man sig på något sätt orolig eller det minsta sjuk så rekommenderar vi självklart att man stannar hemma och ser på matchen från TV-soffan om man har möjlighet.

Med reservation för snabbt ändrade förutsättningar för ett genomförande av match.