Christer_Martensson_190913_560
Christer Mårtensson, sport- och partneransvarig

Organisationsutveckling

Alingsås HK har under de senaste åren vuxit fort tack vare våra fantastiska sportsliga resultat, växande ungdomssida och sociala engagemang i och omkring Alingsås.

-Vi är i en spännande fas i vår förenings utveckling, säger Richard Fredriksson, AHKs styrelseordförande. Att använda våra resurser optimalt är en ständigt pågående process, precis som ett lagbygge inför säsong och match.

Christer Mårtensson har på eget önskemål velat konkretisera sin roll och fullt ut koncentrera sig på det han brinner mest för, den sportsliga utvecklingen på dam- och herrsidan samt partners. Klubbchefsrollen tas därmed bort och arbetet med att tydliggöra övrigas roller fortgår. Det blir fler personer som nu kommer att rapportera direkt till styrelsen.

- För vår förenings fortsatta utveckling och tillväxt vill vi tydliggöra och fokusera på de områden som vi i dagsläget ser att vi kan förbättra och där jag kan göra mest skillnad, säger Christer.

Detta skapar möjligheten att kunna fokusera ännu mer på den sportsliga utvecklingen och lagbygget på såväl dam- som herrsidan.

- Målsättningen för vårt damlag är att via div 1 vara ett allsvenskt lag inom några år och det är en jättespännande resa dit. För vårt herrlag är målsättningen att fortsätta vara ett topplag i handbollsligan samt att göra avtryck i Europa. Målsättningen är också att komma våra partners närmare och stärka vårt nätverk, avslutar Mårtensson.

- Att Christer Mårtensson nu fullt ut kan fokusera på sina starka och viktiga sidor kommer ge klubben ytterligare skjuts i rätt riktning, avrundar ordförande Richard Fredriksson.

För ytterligare frågor:

Christer Mårtensson