feed-image 
Kansliet informerar


Ziphood_190308
Felix Claar och Gustav Skagerling provar den nya Supportertröjan

Nya snygga AHK-tröjan är här!

Finns i begränsad upplaga så skynda dig in och köp din redan idag. Tröjan har dragkedja hela vägen fram och två stora fickor på magen.

Grsroten_2018

Gräsroten delar ut pengar

Tack vare alla som valt Alingsås HK som sin förening när man spelar via Svenska Spel så har vi idag fått hela 58.320 kr vilket betyder väldigt mycket för oss. Ett stort varmt tack till alla som gjort detta möjligt!

Här kan ni också ta del av listan med hela fördelningen samt de nya reglerna för 2019 som ändrats pga en ny spellagsstiftning.

 

04_enjoyguide_2019_475
Boka säsongs- eller seriebiljett

Har du inte bokat upp serie- eller säsongsbiljett än? Då är det dags! För de med säsongskort har vi lagt till en rabatterad match 2 september när vi spelar EHF-cupen. Läs mer här...

Delar_av_styrelsen_presenterar_sig_hemsida
Delar av styrelsen presenterade sig på Årsmötet, både nya som "gamla"

Årsmötet hölls i solsken

Under onsdagskvällen samlades 33 personer att under ledning av eminente mötesordförande Ken Petersson ta del av säsongen som gått. Att räkenskapsåret vände förra säsongens negativa resultat till ett bra positivt sådant för 17/18 var väldigt glädjande för alla att höra. Förutom ekonomiska rapporter så utnämndes Årets AHKare - Jörgen Svensson.

Heather_Andersson_180517_485

Ny medarbetare på vårt kansli

Vi hälsar Heather Andersson välkommen som ny medarbetare på AHK. Heather intog kansliet i början av maj och ni hittar henne direkt i receptionen.

Information om personuppgifter

I enlighet med den nya dataskyddsförordningen GDPR som nu träder i kraft arbetar även vi med att förtydliga och säkerställa hantering av personuppgifter. Ta gärna del av vårt arbete genom att läsa denna artikel.

Glad_Psk_med_kycklingDå tar kansliet lite påskledigt, men från tisdag 3 april är allt som vanligt igen.
Nya öppettider AHK Kansli

Från och med måndag 19 februari har vårt kansli ändrat våra öppettider:

Måndag - torsdag 10.00-16.00

Fredag 10.00-15.00

Lunchstängt mellan 12.00-13.00

Biljettköp övriga tider hänvisar vi till köp på nätet via vår hemsida eller på ICA Maxi i deras förbutik.

Licenser och försäkring - vid skada

Har du skadat dig när du spelat handboll? Hur är du försäkrad? Här hittar du information om vart du kan få snabb bedömning av din skada och hur du anmäler din skada till försäkringsbolaget. Även en information om hur försäkring och licensen hänger ihop.

Medlemsavgifter 18/19

Tavlorna

Slutauktionerat

En hel del bud lades ända in i det sista vilket gjorde arbetet med att få fram högsta budet här på morgonen tog lite tid. Men nu är alla lyckliga budgivare informerade och med det vill AHK och Amanda Hellström tacka för att vi tillsammans skänkt hela 10.000 kronor till Barncancerfonden.

Grsroten_2017

AHK premieras av Gräsroten

För femte året i rad delar Svenska Spel ut 50 mijoner kronor till ungdomsidrotten. Detta via Gräsroten, där det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå. Tack vare våra fantastiska supportrar som valt just Alingsås HK vid spel med sitt spelkort så får AHK hela 59 737 kr till sin verksamhet.