feed-image
Kansliet informerar

ahk505Har du en lägenhet att hyra ut?

Söker: Lägenheter till våra handbollsspelare

Till hösten börjar nya, talangfulla spelare på handbollsgymnasiet i Alingsås, såväl lokala spelare som inflyttade. Vi är därför i behov av lägenheter. Framför allt söker vi efter ettor alternativt mindre tvåor, men även efter en trea.

50_50_LOTTERI

50/50-lotteriet med fler priser

Alingsås HK med stöd av ICA Maxi och Vimpeln kommer under första veckan i juni anordna ett 50/50-lotteri, precis samma lotteri som säljs på våra handbollsligamatcher.
Bakgrunden är förstås alla matcher som ställdes in och de 50/50-lotter som blev kvar. Att slänga dom istället för att göra något bra av dom, både för lottvinnare och AHK, kändes inte som ett bra alternativ.

Var med du med och ta chansen till att vinna hela 40 000 kronor vid slutsålda lotter, men fler vinster finns.

Meddelande_600_180

Engagerad och driven Klubbchef sökes

För att långsiktigt kunna fortsätta utvecklingen av Alingsås HK har styrelsen fattat beslutet att rekrytera en ny klubbchef inför uppstarten av säsongen 20/21.

Christer_Mrtensson_200317
Christer Mårtensson

Effekterna av coronaviruset

I Alingsås Tidning kan man hitta en intervju gjord av Christian Ståhl och med sportchef Christer Mårtensson som pratar om effekterna av coronaviruset som slår stenhårt mot idrottsklubbarna på såväl elit som breddnivå.

Ingen_publik

Följ matcherna hemifrån

HP Alingsås och damlaget spelar sina sista matcher i seriespelet under lördagen. Dessa spelas utan publik, men nu kan du ändå vara med och se matcherna då de kommer sändas via SolidSport-länk.

AHK-loggan_med_bl_bakrund

Säsongen färdigspelad för våra ungdomar

2020-03-18: Uppdaterad information vid rubrik U7 - U19

I förra veckan beslutade Svenska Handbollförbundet att avsluta allt seriespel upp till U19-17 samt Ungdoms-SM. Alingsås HK valde också att ställa in den egna handbollscupen "Potatiscupen". Här kan man ta del av senaste informationen.