feed-image 
Kansliet informerar


Aktivitet_hmta_ssongskort_190902

Förtydligande!

Inga kort finns klara för avhämtning innan kl.16.00 på måndag.

Ni är varmt välkomna då!


Christer_Martensson_190913_560
Christer Mårtensson, sport- och partneransvarig

Organisationsutveckling

Alingsås HK har under de senaste åren vuxit fort tack vare våra fantastiska sportsliga resultat, växande ungdomssida och sociala engagemang i och omkring Alingsås.

midsommarstng

Idag, torsdag, går vi hem kl.12.00.

Med det vill vi passa på att önska alla en riktigt trevlig midsommar.

Sasongskort_190618

Dags att säkra din sittplats 2019/2020

Vid Fahlgrens MInne lördag 17/8 kommer det att finnas möjlighet att köpa sin sittplats. Klockan 15.00 slår vi upp portarna - välkomna!

Det går också bra att köpa direkt på webben! Tryck på bilden ovan eller på knappen "KÖP DIN BILJETT HÄR" på vår hemsida.

Intresset för att säkra upp en sittplats/biljett under både grundspel, slutspel och eventuella SM-finaler är stort. Just nu pågår försäljning till de som hade serie- eller säsongskort förra säsongen, men även du som inte haft kan köpa ditt kort redan nu.

Max_Darj_Jesper_Nielsen_FotoNisseNilsson_2019Max Darj & Jesper Nielsen i Landslagströjorna                                         Foto: Nisse Nilsson

Sverige EM-laddar i Alingsås

Estrad Alingsås – det är en av spelplatserna för Sveriges två landskamper inför EM på hemmaplan i januari. Motståndare i båda matcherna är Egypten, Kinnarps arena i Jönköping är den andra spelplatsen.

Ziphood_190308
Felix Claar och Gustav Skagerling provar den nya Supportertröjan

Nya snygga AHK-tröjan är här!

Finns i begränsad upplaga så skynda dig in och köp din redan idag. Tröjan har dragkedja hela vägen fram och två stora fickor på magen.

Slutslt

Idag tog alla biljetter till 30 maj slut!

Det kan returneras biljetter från t.ex. SHF och vi ber er hålla koll på biljettköp via vår knapp KÖP DIN BILJETT HÄR och sociala medier.

Grsroten_2018

Gräsroten delar ut pengar

Tack vare alla som valt Alingsås HK som sin förening när man spelar via Svenska Spel så har vi idag fått hela 58.320 kr vilket betyder väldigt mycket för oss. Ett stort varmt tack till alla som gjort detta möjligt!

Här kan ni också ta del av listan med hela fördelningen samt de nya reglerna för 2019 som ändrats pga en ny spellagsstiftning.

 

04_enjoyguide_2019_475
Boka säsongs- eller seriebiljett

Har du inte bokat upp serie- eller säsongsbiljett än? Då är det dags! För de med säsongskort har vi lagt till en rabatterad match 2 september när vi spelar EHF-cupen. Läs mer här...

Delar_av_styrelsen_presenterar_sig_hemsida
Delar av styrelsen presenterade sig på Årsmötet, både nya som "gamla"

Årsmötet hölls i solsken

Under onsdagskvällen samlades 33 personer att under ledning av eminente mötesordförande Ken Petersson ta del av säsongen som gått. Att räkenskapsåret vände förra säsongens negativa resultat till ett bra positivt sådant för 17/18 var väldigt glädjande för alla att höra. Förutom ekonomiska rapporter så utnämndes Årets AHKare - Jörgen Svensson.

Heather_Andersson_180517_485

Ny medarbetare på vårt kansli

Vi hälsar Heather Andersson välkommen som ny medarbetare på AHK. Heather intog kansliet i början av maj och ni hittar henne direkt i receptionen.