Johan_Nilsson_Auktion_002

Auktion av Johan Nilssons matchtröja

Lagkapten Johan Nilsson kommer att lägga handbollsskorna på hyllan efter 9 år i Alingsås HK. Det uppmärksammas genom en auktion. Under perioden 25 mars till 3 april kan man buda på Johans matchtröja.

Johan kom till Alingsås HK från moderklubben IK Baltichov 2010. Han har under sin tid hos AHK tagit ett SM-Guld 2014, tre SM-Silver 2015/2016/2017, spelat två A-landskamper, spelat i Champions League och EHF-cupen.

Valet att skänka pengarna till Integrationsprojektet är Johans eget val.

- Arbetet som Integrationsprojektet gör är viktigt och kan vi handbollsspelare hjälpa till på något sätt är det en självklarhet för mig. Jag har som lagkapten varit delaktig i det arbete som integration gjort vid tidigare tillfällen och det känns bra att kunna bidra hela vägen fram till dess jag slutar, säger Johan Nilsson.

Auktionens hållpunkter
Auktionen kommer att starta idag måndagen den 25 mars och pågå fram till onsdag 3 april.

Budgivning
Bud mailas till Heather Andersson, Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den med följande uppgifter:

  • Bud i kr
  • Namn
  • Mobilnr
  • Mail

Budgivningen presenteras allteftersom, ej namnat förstås, på Facebook, Instagram och hemsidan www.ahk.nu/Integration.

Vinnaren av auktionen
Den som vinner budgivningen kontaktas på förmiddagen onsdag 4 april och på eftermiddagen samma dag meddelas allmänheten slutbuden via Facebook, Instagram och hemsidan.

Betalning av bud
Betalning av vinnande bud sker genom swish eller med kort vid hämtning av matchtröjan 5 april eller efter överenskommelse. Johan Nilsson närvarar vid upphämtning.

Skrivet av Maria Sundén   
2019-03-25 14:21