Uddamålsförlust för HP

HP Alingsås stod för en bra och en dålig halvlek när man på fredagen mötte HK S-hof i Partille, detta sammantaget ledde till förlust med 30-29 efter 19-14 i paus.

S-hof tog ledningen direkt och HP lyckades egentligen inte med något. Bakåt stod man inte upp och fram klev man inte på och underläget växte mer och mer ju länge halvleken förflöt. Som mest ledde S-hof med 15-7 innan HP mot slutet av första halvan krympte avståndet till 19-14.

Allt som var dåligt i den första halvleken blev mycket bättre i den andra. Spelarna fick fart på grejerna och närmade sig mer och mer. Till slut hade man faktiskt chans på både en och två poäng, men några missade frilägen ställde till det denna afton. Bland annat hade man bollen med 45 sekunder kvar men tappade den vilket förstörde alla poängchanser.

Hela laget för plus för den andra halvleken där det kollektiva spelet fungerade bra i planens båda riktningar. Den första halvlken glömmer vi så fort som möjligt.

HK S-hof - HP Alingsås 30-29 (19-14)

HP: Johan Nilsson 9, Anton Larsson 7, Jonathan Svensson 4, Simon Persson-Ahlgren 2, Payam Hatami 2, Jonatan Jacobsson 2, Victor Carlsson 2, Jonathan Nyström Lennström. 
Skrivet av Martin Johansson   
2011-10-14 23:58