Niclas_Barud_ssongskortinlgg_200911

Publik i Estrad

Snart drar Handbollsligan igång och vi hade sett fram emot nya publik- och handbollsfester i Estrad Alingsås. Vi är tacksamma och glada för det stöd, engagemang och förståelse vi fått i den utmanande tid som varit sedan covid-19 slog till.

Ambition, Hjärta och Kamratskap – AHK:s ledord och värdegrund – har blivit allt mer tydlig och levande sedan pandemin satte käppar i hjulet för många personer, företag och föreningar världen över. Vi vill rikta ett stort tack till er för att ni fortsätter att stötta oss när vi går in i en ny säsong.

Handboll upplevs bäst live och vi vill inget hellre än att ha dig på plats i Estrad Alingsås där du hjälper till att bära fram spelarna i Alingsås HK till nya segrar i Handbollsligan och Europa League.

I dag tillåts vid matcharrangemang max 50 personer i publiken, men från 1 oktober kan det genom ett nytt regeringsbeslut bli möjligt att få utöka publikmängden. Man pratar om 500 sittande det sista vi hörde. Om förslaget går igenom så kommer dessa platser i första hand att fördelas till våra säsongskortinnehavare.

Fredagen den 18 september möter vi IF Hallby HK i Estrad Alingsås och de 50 sittplatserna vi får fylla kommer vi att lotta ut till de har köpt och senast 31 augusti betalat för säsongskort 2020/21. Information om den utlottningen skickas i dagarna ut till dessa säsongskortsinnehavare.

I våras vann Alingsås HK Handbollsligan för första gången i klubbens historia, men fick aldrig någon chans att spela om SM-guldet. Nu hoppas vi på nya segrar – med ditt stöd.

Tillsammans är vi starka. Tillsammans är vi Alingsås HK.


Skrivet av Administrator   
2020-09-11 14:26