Lennart_Fahlgren
Lennart Fahlgren

Dags för Fahlgrens Minnesmatch

Varje år spelar AHKs herrar en minnesmatch till Lennart Fahlgrens minne. Och ingen pandemi stoppar dom från det.
Redbergslids IK är en ofta återkommande motståndare i denna match och så blev det även i år. På lördag 29 augusti möts lagen kl.16.00, dock i ett publikfritt Estrad.

Matchen livestreamas på SolidSport och klicka i bannern på matchen (nästan högst upp på sidan) så lotsas du direkt dit. Matchen kostar 59:- att se.

Minnesfonden delar varje år ut stipendier till ungdomsledare eller spelare, men utdelning av årets stipendium ber styrgruppen om att få avvakta med till ett lämpligare tillfälle.

Entrénintäkten brukar gå till fonden, men nu när vi inte har någon publik så har vi istället avsatt ett swishnummer för den som vill vara med och möjliggöra fortsatt premiering. Gåvan till 123 571 64 77 går oavkortat till minnesfonden. Stort tack på förhand - och vi ser väl matchen ihop digitalt!?!

Lennart Fahlgren
Lennart föddes 1963 och var en fantastisk spelare i Alingsås som satte stort avtryck i vår historia både som person och spelare. I Alingsås HK fostrades han, blev sedan juniorlandslagsman och värvades till Västra Frölunda. Under tiden där insjuknade Lennart i sjukdomen MS. Han spelade handboll ytterligare några år, men gick bort 1994 31 år gammal.

Föräldrarna, Barbro och Bengt-Åke Fahlgren, startade en fond till Lennarts minne och ur den fonden delas varje år ut ett eller flera stipendier till ungdomsledare eller spelare i Alingsås HK som gjort en liten extra ordinär insats.

Skrivet av Maria Sundén   
2020-08-28 10:17