William_Andersson_Moberg

William Andersson Moberg har skrivit på nytt kontrakt. 

 Andersson Moberg klar för två nya år i AHK

 Stortalangen William Andersson Moberg har bestämt sig för att stanna i Alingsås HK. 19-åringen har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt. 

 – Jag tror att jag kan fortsätta att utvecklas här, säger han.  

 Förra veckan skrev de snabba yttersexorna Samuel Lindberg och Benjamin Helander på nya tvåårskontrakt med Alingsås HK. Nu har nästa talang gjort samma sak.  
 

 

Spelmotorn William Andersson Moberg, som trots sin ringa ålder redan är inne på sin tredje säsong i Handbollsligan med Alingsås HK, har signerat ett nytt kontrakt.
 

– Jag trivs väldigt bra i klubben då det finns både bra träningsmiljö och bra tränare. Jag tror att jag kan fortsätta att utvecklas här och är glad att spela i en klubb som alltid vill vara med och slåss om guldet. Jag tror och hoppas att vi kan vara det kommande år också. 
 

Mikael Franzén, tränare i AHK: 
 

– En klok spelare som älskar att vara med när matcher ska avgöras. Han har utvecklats på ett fint sätt och kommer att kunna ta ännu fler kliv framöver. Det känns bra att han valt att fortsätta spela i den blåa tröjan.  
 

Christer Mårtensson, sportchef: 

– "Wille" påminner mycket om Jesper Konradsson, både spel- och utvecklingsmässigt. Han har vuxit fram till en av våra viktigaste spelare och jag ser fram emot två nya år med denna supertalang. Vårt mål är att fortsätta vara ett topplag och att hela tiden slåss om guldet, och de chanserna ökar med William i laget.  

WILLIAM ANDERSSON MOBERG
Tröjnummer: 31
Född: 25 mars 2000
Position: Mittnio
Längd/vikt: 183 cm/100 kg
Moderklubb: Stenungsunds HK
Kom från: IK Sävehof 2017
Landskamper: 17 U (48 mål)
Facit i Handbollsligan 2019/20: 6 matcher/30 mål

2019-10-16 10:09