kocken_2

Patrik Karlsson stannar i AHK

Alingsås HK får fortsatt kontinuitet på ledarsidan, då målvaktstränaren Patrik Karlsson valt att skriva på ett nytt tvåårigt avtal med klubben.

Patrik Karlsson kom in i föreningen som målvaktstränare inför säsongen 2014/15, då som ersättare för Daniel Larsson. Nu står det klart att ”Kocken”, som han kallas, blir kvar i ytterligare minst två säsonger.
­– Det känns helt rätt att fortsätta i Alingsås och nu kommer det in lite nytt blod i laget igen vilket gör att blir kul att följa med på den resan. Vi har hittat ett bra koncept i föreningen tycker jag. Nu har vi fått in en ny målvakt i Niklas Kraft som har stor potential och det ska bli roligt att fortsätta jobba med Gustaf Skagerling, som på grund av skador nästan känns som ett nyförvärv till nästa säsong. Dessutom har vi unge Pontus Axelsson som kan bli väldigt bra.
– Jag hoppas utveckla de här målvakterna vi har i föreningen, sedan får vi se hur bra dom blir. Dessutom får jag fortsätta jobba med Mikael Franzén, vi vet verkligen var vi har varandra, säger Karlsson.
 
CHRISTER MÅRTENSSON, KLUBBCHEF: ”Vi är väldigt glada för att Patrik stannar kvar i föreningen. Han har gjort ett mycket bra jobb med att utveckla våra målvakter och vill också hela tiden utvecklas som tränare. Han kommer ha ansvar för samtliga målvakter i elitverksamheten framöver.”

2018-04-05 14:27