magnus_persson

Malmö nästa för Magnus

Det har sedan en tid tillbaka stått klart att Alingsås HK och Magnus Persson går skilda vägar efter säsongen. Till hösten blir det spel i HK Malmö för Persson.


Magnus Persson anlände till Alingsås HK för två säsonger sedan efter en tid som utlandsproffs i tyska Bundesligalaget Gummersbach. Nu är det dags att röra på sig igen i handbollskarriären, då nästa anhalt för högernian blir HK Malmö.
– Just nu ligger 100 procent av mitt fokus på slutspelet och det var en härlig seger på övertid mot Ystad nu senast. Jag vill verkligen spela för Alingsås i ytterligare en SM-final men har efter moget övervägande bestämt mig för att de kommande två säsongerna spela för HK Malmö. Jag vill rikta ett stort tack till AHK-publiken för stödet jag och laget fått, och hoppas få spela många matcher till i det här slutspelet.

MIKAEL FRANZÉN, TRÄNARE: "Att bryta upp är aldrig roligt men så funkar det i den här branschen. Vi önskar Magnus ett stort lycka till och gratulerar Malmö till en bra kille. Men först har vi spännande tider framför oss och för båda parter hade det varit mer än trevligt med ett gott avslut!"

CHRISTER MÅRTENSSON, KLUBBCHEF: "Vi ville ha en förändring på högernio och valde att inte förlänga med Magnus. Vi är glada att han hittat en ny klubb och önskar honom all lycka i sin karriär framöver."

2018-03-29 09:51