Storseger mot Struga

AHK spelade match om femte och sjätte plats vid turneringen i Struga, och man tog den femte genom att besgra just Struga med hela 46–18 efter 26–9 i paus.

Det blev en femteplats i årets Struga Tournament efter en seger mot Struga som spelar i andradivisionen, hela 46-18 (26-9) skrevs slutresultatet till. Vi hade bra fokus och fick kontra mycket och hitta bra kombinationer i vårt andrafasspel.

Turneringsmässigt och spelmässigt finns en hel del kvar att arbeta med, vi är inte nöjda med placering och vi har för många dåliga perioder i matcher. Det är lite olika saker som klickar framåt och bakåt. Vi får arbeta vidare med båda delar så att vi kommer närmre en prestation som håller när väl Handbollsligan drar igång.

Totalt sett så har det varit ett bra läger då vi har haft mycket tid tillsammans både på plan och vid sidan av den. Vi har fått ihop gruppen bra och det som känns bra att vi även detta år har ett bra driv och vilja att genomföra något bra tillsammans. Vi har också fått smakprov på bra prestationer på alla nya men vi har inte riktigt fått laget att fungera en hel match. Det finns många individuella kvaliteter som vi nu skall försöka koka ihop till hela lagets styrka.

Värt att notera:

* Erik Andreasson och Alexander Regen fick sätta sina första mål i A-lagströjan.
* Andreas Flodman utsågs till turneringens bästa spelare.

Alingsås HK–Struga 46–18 (26–9)

Målskyttar: Andreas Berg 9, Daniel Tellander 9, Samuel Lindberg 6, Andreas Flodman 5, Tobias Sandberg 5, Alexander Regen 4, Erik Andreasson 3, Willam Andersson Moberg 2, Mishels Liaba, Felix Claar, Magnus Persson.

Målvakter: Gustav Skagerling 8/17=47%, Rickard Frisk 4/13=31%.
Skrivet av Mikael Franzén   
2017-08-16 15:31