Rapport 1 från Makedonien

Herrarna befinner sig just nu i Makedonien för tränings- och matchläger, och tränare Mikael Franzén kommer skicka rapporter därifrån. Här kommer den första.


Samling på Landvetter 07.15 för flyg till Skopje. Makedonien välkomnade AHK med 40 graders värme. Efter en bussresa på 3,5 timmar genom ett bergigt landskap väntade ett välkomnande Struga. Efter incheckning hann laget med ett Gympass. Grillarna var tända och middagen åts på uteserveringen. I ett konferensrum som andades FNs säkerhetsråd hanterades teori i 1,5 timmar. Laget fick därefter en välbehövlig vila på hotelrummen och de flesta somnade nog med friidrottsvm som bakgrundsbild och ljud.

Fredagen innehåller väckning 07.00 för morgonlöpning därefter kommer två handbollspass att genomföras. Första passet är inriktat på försvarsspel samt uppspel och det andra passet har anfall på dagordningen. På kvällen kommer det att fortsättas diskuteras i konferensrummet. Struga bjuder på rejäl sommarvärme och matchningen börjar på lördag mot Besiktas. På måndagen fortsätter turneringen med spel mot Ohrid. Tisdagen innebär placeringsmatcher med matcher mot den andra gruppen som innehåller lag som Metallurg, Chartres och Struga.Vi återkommer med matchrapporter och hur det går för våra killar på träning och matcher. Följ oss gärna på instagram.
Skrivet av Mikael Franzén   
2017-08-10 22:49