Tjänst ledig som tränare

Alingsås HK söker omgående en Huvudansvarig ledare för A-pojkar och herrjuniorer. Vi erbjuder en tjänst på ca 50% för att arbeta med utveckling av våra ungdomar i åldrarna 15-18 år.

Du kommer att som huvudtränare ansvara för våra A-pojkar och delar av våra herrjuniorer 5-6 dagar/vecka. I uppdraget ligger att planera och genomföra träningar samt matcher för lagen samt vara den som leder våra A-pojkar i SM-spelet.

Du kommer som huvudansvarig ledare att arbeta i ett team med ledare som ingår i vår elitverksamhet. Du kommer även att få stöd och hjälp i ditt arbete av Team Manager Per Johansson samt elittränarna Mikael Franzén och Karen Brødsgaard.

Alingsås HK letar efter en person som är ambitiös, seriös och har ett stort bultande hjärta för att jobba med ungdomar. Den vi söker är också strukturerad, självgående och van vid att hålla många bollar i luften. Du har gärna TS1-utbildning samt flera års erfarenhet som handbollstränare.

Alingsås HK kommer att aktivt hjälpa till med att ordna ett halvtidsjobb vid sidan om handbollen beroende på din yrkeskompetens och kommer vara behjälpliga att lösa ett boende för dig om så önskas eller krävs.

Vid intresse kontakta Per Johansson Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den med en kort presentation av dig själv och ett CV om dina tidigare uppdrag.

Skrivet av Maria Sundén   
2016-09-15 09:20