frasse_505px

Mikael Franzén: Stort tack!

Herrlagets tränare Mikael Franzén vill så här dagarna efter SM-finalen passa på att tacka alla inblandade för säsongen. Klicka på läs mer för att läsa Mikaels hälsning.

I söndags blev det ett tungt slut på säsongen och den tilltänkta festen nere i Malmö. IFK Kristianstad var för bra för oss den här dagen och tog ett välförtjänt SM-guld. Vi fick återigen ett silver, och måndagen var en tung dag. Det är aldrig roligt att förlora och att dessutom förlora den sista viktiga matchen för säsongen tar hårdare än andra förluster. Vi får nu slicka såren ett tag, men om några veckor kan ni räkna med att vi vill ta upp kampen om medaljer av den ädlaste valören igen.

Men innan dess vill jag passa på att tacka för stödet denna säsong. Tack Alingsås, Alingsåspubliken och givetvis vårt flaggskepp - Blåljus. Ni visade storhet nere i Malmö och stöttade oss hela vägen till slutsignal och prisutdelning trots brutalt underläge, stort TACK! Ni visar med eftertryck hur handbollsupportrar uppträder i med- och motgång; sportsligt, högljutt och stöttande. Handboll är en fest och ni är alltid bjudna!

Vill också passa på att tacka alla i organisationen i Alingsås HK som ser till att vi har alla förutsättningar att arbeta vidare mot nya finaler. Det är väldigt många som kan ta åt sig och det skulle gå åt några A4 för att fylla med alla namn, så sug åt er, ni vet vilka ni är och ni är viktiga.

Jag vill också ta tillfället i akt att tacka mitt ledarteam för en nästan helt perfekt säsong! Ett lite större tack till Dennis Sandberg nu när vår sista match tillsammans är avverkad för denna gång. Fyra fantastiska säsonger med lite motgång men mest framgång. Kommer faktiskt sakna dig lite...

Slutligen ett tack till grabbarna i laget som kämpat hårt och som alltid gör sitt bästa för Alingsås HK. Mikael Aggefors, Olle EK och Oskar Hedvall gör idag sin sista träning med laget för denna gång, jag önskar er alla ett stort lycka till och ni vet att ni alltid är välkomna tillbaka!

Ha nu en trevlig sommar alla därute så ses vi i Estrad Alingsås igen till hösten. Mot nya framgångar!

Mikael Franzén
Skrivet av Martin Johansson   
2016-05-24 14:29