moalignellMoa Lignell kommer att uppträda på söndag.

Moa Lignell i Estrad Alingsås

När publiken i Estrad Alingsås på söndag sjunger Vägen till Estraden så backas den stora kören upp av artisten Moa Lignell, som dessutom bjuder på halvtidsunderhållning.

Alingsåstjejen Moa Lignell gjorde sig känd för den stora publiken genom sin medverkan i talangtävlingen Idol 2011, där hon gjorde succé med egenskrivna singeln When I Held Ya som sedermera även blev hennes debutsingel.

På söndag hjälper Moa publiken i Estrad att värma upp inför den tredje semifinalen genom att från klackläktaren Blåkulla stämma in i hymnen Vägen till Estraden.

– Jag har varit på några matcher tidigare och det har varit en otroligt häftig upplevelse och stämning, som det ska bli kul att bli en del av, säger Moa Lignell.

– Vi strävar alltid efter att göra arrangemanget bättre. Därför är vi väldigt glada att med hjälp av
Moa Lignell kunna bjuda publiken på uppträdande och lite extra peppning inför matchen, säger
Alingsås arrangemangsansvarige Magnus Löfström.

I halvtid kommer Moa att framföra nya singeln Where I Stand, som är en av låtarna på det nya album som släpps under hösten. Ett album som Moa arbetat med under ett par års tid.

– Jag har skrivit låtar under en tvåårsperiod och har precis avslutat inspelningen i studion. Det blir en skiva med livekänsla. Enkla låtar men maffigt uppbyggda, säger Moa Lignell.

2015-05-06 15:36