Johansson_Pontus_141105
Pontus Johansson är inne på sitt nionde år i Alingsås HK. Foto: Tommy Holl

Pontus Johansson stannar i AHK

Alingsås HK och Pontus Johansson har kommit överens om ett nytt avtal som börjar att gälla i dag och fram till och med våren 2017. Vänsternian kom till AHK från moderklubben Torsby IF redan 2006 och debuterade i elitserien 2007.

– Det fanns ingenting att tveka på när frågan om fortsättning kom. Helheten här är riktigt bra och jag trivs både i staden och med laget. Det ska bli spännande att vara kvar i ytterligare två säsonger efter den här. Vi har fått in många nya, unga spelare till den här säsongen och de kommer att utvecklas och bli bättre så vi har någonting riktigt bra att bygga vidare på, säger Johansson.

Alingsås team manager Per Johansson:

– Det är med stor glädje AHK konstaterar att en av våra främsta kulturbärare väljer att spela för klubben i minst 2,5 år till. Pontus har med sin fysiskt uppoffrande spelstil och sitt stora bultande AHK-hjärta med åren blivit en förebild både för såväl äldre som yngre spelare i truppen vad gäller inställning och seriositet. Pontus är en spelare som alltid ger 100 procent i alla lägen och vi tror att det finns mycket av potential kvar att ta fram hos honom under de kommande åren.

Skrivet av Daniel Vandor   
2014-12-04 17:15