En fredag i Långared

I fredags kunde de som gillar Alingsås HK på Facebook se lite ovanliga bilder på A-laget då de tagit sig till Långared för diverse övningar. Klicka på "läs mer" för att se vad tränare Mikael Franzén har att säga om vad de hade för sig.

På tal om Facebook så har vi nu hela 2 697 följare, imponerande. Du som inte redan gillar sidan - klicka på länken nedan och gör det redan idag! På sidan finns 43 bilder från A-lagets fredag i Långared.

www.facebook.com/AlingsasHK

Alla ni som inte har Facebook behöver inte vara oroliga, ni kan ändå se alla bilder och läsa alla våra inlägg, det är bara att klicka på länken.

Tillbaka till A-lagets fredagsaktiviteter så..

I fredags dök det upp lite bilder på Facebook, vad handlade det om?

– Jag fick en förfrågan i våras av Ulf Ahlberg om vi skulle kunna hitta på något för laget i Långared och vi spånade fram ett upplägg som blev väldigt lyckat. Det fullt pådrag, det kändes som om hela Långared var där och hjälpte till med allt möjligt. Jättehäftigt att vi blev servade så av värdarna Ulf och Monica och alla andra.

Vad för aktiviteter var det ni höll på med?

– I stora drag så fick killarna först jogga cirka en mil utan att veta vad som väntade vid Anten. När de väl kom fram så delades de in i tre lag och det vankades stafett, rullning av höbal, sitta 90⁰ mot vägg, frågesport, åka fyrhjuling och hamna på idealtid samt gräshandboll med beachhandbollsregler. Efter dessa tuffa moment så gick vi vidare med grillbuffé där Grillmästaren Lindelöw bjöd på olika goa köttbitar.

Efter det var det dags för lerduveskytte innan det blev fyrhjulningskörning, vattenscooterkörning, vattenskidor och bad samt bastu. En mycket lyckad kväll som bjöd på många skratt.

Något speciellt som stack ut under kvällen?

– Max Darj och Rickard Frisk var grymma på lerduveskytte. Noterbart är att klubbchefen Christer Mårtensson som var "sniper" i det militära inte lyckades pricka någon duva. Sen var det en skön kväll med bra väder och riktigt tunga fysiska övningar växlades med roliga aktiviteter och mycket god mat.
Skrivet av Martin Johansson   
2014-08-04 21:56