BUSSINDELNING LÖRDAG 24 MAJ

Nu är bussindelningen klar. Planerat är att man ska kunna se både damfinal och herrfinal. Bussindelning och mycket mer information hittar ni under Läs mer...

Parkering med bil

Då Stationsgatan kommer vara delvis eller helt avstängd mellan 08.00-10.00 vill vi att ni tar er till P-huset Estrad Alingsås via Lendahlsgatan/Stationsgatan (fr Stockholmshållet).

P-huset stängs lördag kväll kl.23.00, men då Blåljus står i direktkontakt med Securitas kommer de att se till att garaget låses upp lagom tills dess att vi anländer Alingsås. När sista bussen kommit tillbaka kommer P-huset att låsas igen.

Samling

Vi samlas mellan Estrad Alingsås och Järnvägsstationen. Polisen är behjälplig med avstängning av gatan när så behövs, men vi ber er ha tålamod och se till att gå till rätt buss så fort möjligheten ges. Ju mindre vi är runt bussarna, desto lättare blir det att få iväg alla i tid.

De bussar som avgår kl.09.00 (buss 1 - 7): Senast kl.08.30!
De bussar som avgår kl.09.30 (buss 8 - 14): Senast kl.09.00!

» Bussinformation avgångstider

Förhinder

Ring din bussvärd om du får förhinder. Det går också bra att kontakta:
Marcus 0739-57 02 39 / Joakim 0733-61 47 14.

Mat & dryck

Man tar med egen mat och valfri dryck. Ingen försäljning på bussarna och inga matstopp. OBS! På alla bussar råder NÖTFÖRBUD. På buss 13 även CITRUSFÖRBUD.

Bussindelning

I nedan pdf-filer hittar ni ert namn vid någon buss. Man står i bokstavsordning och även antalet bokade är angivet.

» Buss 1 - 7

» Buss 8 - 14

Vad händer när vi är framme?

ONE Pub/Bar är den plats som vi laddar på inför matchen. De vet att vi kommer och det bästa är att puben ligger i Malmö Arena.

Hemfärd

Bussarna går tillbaka efter avslutad match och prisutdelning, oavsett valör. Här ber vi er vara allerta och inte ha en egen avtackning av spelarna utan ta er till bussarna direkt efter prisutdelning.

Till sist: Glöm inte blå tröja och att...

...handboll är en fest och vi är alla bjudna!

Skrivet av Maria Sundén   
2014-05-23 10:50