Biljettläget just nu

Ta del av vilka möjligheter man har om man vill åka till Malmö på lördag, men ännu inte har någon biljett. I denna nyhet finns också information om souvenirer samt en uppdatering om hur när information om avfärden kommer.


Biljetter


Alternativ 1: (för dig som tänker resa på egen hand till Malmö)

Den länk som gällde för AHK har nu upphört, men det finns fortfarande biljetter kvar att köpa på de sektioner vi fått oss tilldelade.

De sektioner vi rekommenderar Er att köpa biljetter på är A17, A18, D21, D22, D23. Klicka här för att komma till försäljningen på Ticnet.

Alternativ 2: (för dig som vill åka med AHK:s bussar till Malmö)

Vi har ett fåtal platser kvar i bussarna. Skicka ett mail till  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den  om ni vill göra en bokning. Vill Ni går det även att enbart köpa biljetter via AHK:s kansli, skicka även då ett mail. Ange namn och mobilnummer samt hur många biljetter/bussplatser Ni önskar.

Alla biljetter som bokas via AHK:s kansli måste betalas (kort eller kontant) och hämtas på AHKs kansli senast torsdag kl.16.00.Souvenirer


Alla t-shirtar är just nu slut, men vi kommer på fredag att få in nya. I skrivande stund är det oklart vilken tid dessa är klara, men vi kommer på hemsidan, Facebook och Twitter att meddela när de finns till försäljning. Pris: 100:-

Utöver t-shirtar säljer vi även halsdukar, replicatröjorna är tyvärr slut.Avfärden på lördag


Tid och plats för bussarnas avfärd kommer att meddelas på hemsidan, Facebook och Twitter på fredag. Samtidigt meddelas vem som skall åka i vilken buss.

Kom ihåg att ingen försäljning kommer att ske på bussarna så tag med egen matsäck och dryck.Skrivet av Martin Johansson   
2014-05-21 19:24