Franzen

Franzén dagen efter finalavancemanget

Vi passade på att ringa upp Mikael Franzén och ställa några frågor om hur det känns dagens efter den fjärde semifinalen, och hur veckan som kommer ser ut. Klicka på läs mer för att läsa intervjun.


Grattis till finalavancemanget! Hur är känslan så här dagen efter? 

Tack! Det är fortfarande lite overkligt men vi vinner med 3–1 i matcher och har gjort en bra semifinalserie, jag tycker att vi har varit det laget som varit i lite bättre form och vunnit rättvist. Många har bidragit och det är viktigt i vårt lag.

Hur har ni upplevt hemmamatcherna?

Det var en fantastisk stämning i Estrad Alingsås och vi är alla glada att vi får uppleva ett sådant tryck som skapas. Man får gåshud över vad vi har gjort och vad som upplevdes igår. Så tack alla!

Hur ser veckan ut fram till finalen ut?

Jag vet inte riktigt än faktiskt, men jag har börjat förbereda film idag och vi gör fyra träningar innan lördag, sen får vi se hur det ser ut i Malmö, är inte riktigt insatt i det än. Men helt klart är att vi har tid att ladda batterier och läsa in oss på Lugi. Vi möter en otroligt bra motståndare så det kommer bli mycket tufft att slå de vinröda.

Vem är favorit i finalen?

Trots att vi står som hemmalag i finalen och var bättre i serien så är det så att Lugi är stora favoriter i den här matchen. Innan säsongen så pratades det bara om två lag och det var Lugi och Kristianstad, det finns ingen anledning att resonera annorlunda nu som jag ser det.
Skrivet av Martin Johansson   
2014-05-18 14:16