Bliznac skadad mot Tyskland

Sverige spelade 30-30 mot Tyskland i dagens match i Super Cup. Kristian Bliznac verkade inledningsvis få mer förtroende än i torsdagens match, men utgick dessvärre skadad i mitten av första halvlek.

Kristian Bliznac hakades upp i armen vid ett genombrott och grinade illa innan han gick av banan. Kristian återkom inte i spel, men förhoppningsvis är inte skadan värre än att han kan delta i söndagens möte med Norge.

Innan skadan hade Kristian Bliznac hunnit med att avlossa fyra skott. Tre av skotten kom från distans och var välplacerade, men den Tyske målvakten var bra med och läste avsluten. Fjärde avslutet kom efter ett genombrott och Bliznac lyckades då placera bollen i nät. I försvarsspelet fick "Jordan" spela tvåa och skötte sig bra mot tyske högernian Glandorf. På pluskontot hade Bliznac även en tilldömd straff, vilken han fick med sig i samband med skadan.

Sverige förde matchen i den första halvleken och ledde 15-12 efter 30 minuter. Tyskland vände snabbt på matchen i början av andra halvlek och var länge i ledningen med två-tre mål. Sverige lyckades under de avslutande tio minuterna ta sig förbi till tvåmålsledning, som Tyskland kvitterade under matchens slutminuter. Matchens sista händelse blev ett svenskt straffkast som Fredrik Petersén dessvärre missade.

 

 

 

 

Skrivet av Martin Larsen   
2009-10-31 15:56