semifinalfest

SEMIFINALFEST

Pressmeddelande från Alingsås HK, Eskilstuna Guif, Blåljus och Röda Havet inför semifinalserien klubbarna emellan.

Nu är det dags för en riktigt fartfylld semifinalserie mellan Eskilstuna Guif och Alingsås HK!

Då vill vi tillsammans med våra supporterklubbar Blåljus och Röda Havet skapa en härlig Handbollsfest. Till de inledande två semifinalerna så kommer klubbarna att bjuda varandras supportrar på biljetter i respektive hall. Erbjudandet gäller i första hand 70 biljetter till varje match som bokas upp i Sporthallen i Eskilstuna och i Estrad Alingsås.

  • -  Vi är två klubbar som har samma värdegrund och som har en väldigt bra dialog mellan oss. Vi vill tillsammans skapa en riktig handbollsfest i Alingsås och Eskilstuna där glädjen och kärleken till handboll och våra klubbar kommer i första hand, säger Christer Mårtensson, Klubbchef i Alingsås HK.

  • -  Jag tycker det ska bli väldigt roligt att få mäta krafterna med Alingsås även på läktarna med start på fredag och se vilka som stöttar sin klubb på bästa sätt utifrån vår devis #älskaintehata. Vi känner en härlig samhörighet med Alingsås som klubb och det kommer att bli härliga fester, säger Micke Danielsson, Marknadschef i Eskilstuna Guif.

    Vi rekommenderar alla våra supportrar att hålla utkik på våra hemsidor under dagen för mer information om hur man tar del av detta erbjudande.

Skrivet av Martin Johansson   
2014-04-29 13:44