Konradsson_RIK_131017_2Jesper Konradsson har svarat för 99 mål den här säsongen. Foto: Tommy Holl

Konradsson förlänger med AHK

Alingsås HK och Jesper Konradsson, 19, har kommit överens om ett nytt kontrakt som ersätter det nuvarande som skulle ha löpt ut våren 2015. Det nya avtalet gäller för de kommande två säsongerna, till och med våren 2016.

Jesper Konradsson gör sin tredje säsong i Alingsås HK och styr från sin mittnioposition anfallsspelet.Nu har han bestämt sig för en fortsättning i klubben.

– Det är jätteroligt att stanna ytterligare två år. Jag trivs oerhört bra och känner att jag hela tiden utvecklas i AHK. Även klubben utvecklas och blir hela tiden proffsigare både, på och utanför banan, och det känns riktigt bra att vara kvar två år till tillsammans med Mikael Franzén, Dennis Sandberg och de spelare som också har förlängt. Jag känner att vi har någonting riktigt spännande på gång.

Klubbchefen Christer Mårtensson är glad att Konradsson redan nu har valt att skriva ett nytt kontrakt.

– Det känns oerhört bra, Jesper är en av våra viktigaste spelare och han fortsätter att utvecklas och leverera i match efter match. Vi har de senaste åren byggt vårt spel runt honom och att han stannar betyder mycket för långsiktigheten och kontinuiteten vi
strävar efter. Vi har redan nu 17 spelare under kontrakt nästa säsong, men jagar fortfarande spets som kan stärka laget ytterligare.

Tränaren Mikael Franzén:

– Vi är mycket nöjda med att Jesper väljer att vara en del av AHK i två år till. Han har haft en fin utveckling och är en viktig kugge för oss. Han har en härlig träningsvilja, spelsinne och en förmåga att sätta andra i lägen. I år har han dessutom utvecklat sitt skott och genombrott vilket gör att han är svårstoppad för motståndarna.

Skrivet av Daniel Vandor   
2014-02-25 15:25