AHK tippas sexa av elitserietränarna

Under tisdagen genomfördes den årliga upptaktsträffen, i år förlagd till Casino Cosmopol i Malmö då SM-finalerna spelas i rikets tredje stad när vi kommit så långt. Alingsås HK tippas av elitserielagens tränare på en sjätteplats.

Alingsås HK representerades på upptaktsträffen av tränaren Mikael Franzén som när det var hans tur att kliva upp på scenen meddelade att AHK tippar sig själva på en sjundeplats i årets elitserie. Detta tips stämmer väl överens med de övriga tränarnas uppfattning då det gemensamma tipset placerade AHK på en sjätteplats.

Noterbart är att inget lag tippade sig själva som seriesegrare denna gång. De som "brukar" göra det, IK Sävehof och Eskilstuna Guif, valde i år en försiktigare väg och placerade sig själva som fyra.

Vad gäller tipset om vilka lag som gör upp om SM-guldet blev tipset att vi får se en helskånsk uppgörelse i Malmö mellan LUGI HF och IFK Kristianstad.

Tränarnas tips:

Eget tips
1) IFK Kristianstad 2
2) LUGI HF 2
3) Eskilstuna Guif 4
4) IK Sävehof 4
5) IFK Skövde 3
6) Alingsås HK 7
7) HK Drott Halmstad 4
8) Ystads IF 4
9) Redbergslids IK 8
10) HK Malmö 8
11) Hammarby IF 8
12) H43 Lund 10
13) Önnereds HK 10
14) Rimbo HK 10


Den som vill läsa mer om upptaktsträffen kan göra det på kantspel.se där Daniel Vandor uppdaterat flitigt under dagen. Klicka här för att komma till blogginlägget om dagens begivenheter. 
Skrivet av Martin Johansson   
2013-09-17 23:41