Estrad

AHK-spelarna tackar den fantastiska ståplatspubliken efter premiärsegern. Foto: Tommy Holl

Klubbchefen: Tack för en oförglömlig kväll

Efter 40 år i Nolhagahallen skrevs i går ett nytt kapitel i Alingsås HK:s historia. Att premiären i Estrad Alingsås skulle bli oförglömlig tvivlade jag inte på, men jag hade inte ens kunnat drömma om att kvällen skulle bli så magisk, fantastisk, perfekt och underbar som den faktiskt blev. Jag kan inte tänka mig att någon som var på plats någonsin kommer att glömma den här matchen.

Ni är så många som jag vill tacka för festen så jag vet inte ens var jag ska börja när jag ska tacka alla – för tacka alla är något jag verkligen vill. Det är fantastisk att jobba i en klubb där det finns så mycket engagemang, klubbkänsla och vilja att bidra. Först och främst är jag tacksam för att vi redan i går fick möjlighet att spela i Estrad Alingsås, mer än tre veckor innan den officiella invigningen äger rum. Tack till arenabolaget och alla byggare och hantverkare som slitit för att få klar arenan så snabbt.

Tack till alla er som har lagt timmar och åter timmar under det senaste året för att vi skulle vara färdiga organisatoriskt för ett så stort arrangemang. Tack alla som har bidragit till att säkerheten var så bra, allt från ordningsvakter och publikvärdar till parkeringsvärdar och entrépersonal.

Tack till alla som ställde upp vid försäljningen under, före och efter matchen. Tack till er som alltid är på plats flera timmar innan och klistrar på golvreklam och under matcherna agerar golvtorkare. Tack till alla er som arbetar med sponsorfrågor och som till stor del bidrar till att AHK är en välmående förening. Tack till er som jobbar med information- och mediabiten. Jag hör allt oftare från folk runt om i landet att Alingsås HK är den klubb som ligger främst där och som ett stort exempel i hur en klubb ska jobba. Tack till er som såg till att journalisterna, fotograferna och kommentatorerna fick bästa möjliga förutsättningar för att utföra sitt arbeta. Tack till alla er som jobbar med statistiken och rapporteringen under matcherna. Tack till er som arbetar med ljud och ljus.

Tack Blåljus som har arbetat hårt för att bidra till ett häftigt matcharrangemang och som hjälpt till att få det tryck på Blåkulla som vi hade på premiären. Tack våra fantastiska ungdomar som hjälpte till att skapa det Blåkulla man hoppades på.Tack ni som uppfostrar våra ungdomar i positiv läktarkultur.Tack till IFK Kristianstads klack som rest långt för att stötta sitt lag i både med- och motgång. Tack för den härliga stämning och inramning som ni bidrog med.

Tack vårt lag för en härlig match. Jag är otroligt stolt över den moral och kämpaglöd som ni visade upp i går efter att ha varit uträknade ett par gånger.

Jag har säkert glömt några men jag hoppas att ni också känner den tacksamhet som jag har just nu. Alingsås HK är en fantastisk förening att arbeta i och med. Estrad Alingsås är en fantastisk arena att få bjuda på handboll i. Jag hoppas att stämningen och trycket i hallen blir minst lika bra när Kristianstad kommer tillbaka om ungefär tio dagar. Tack till mina kollegor på kansliet, ni har gjort ett fantastiskt jobb när det varit som mest att göra.

Tack för att ni gjorde premiärkvällen i Estrad Alingsås oförglömlig. Slutspelet har ju bara börjat!

Christer Mårtensson

Klubbchef, Alingsås HK

Skrivet av Daniel Vandor   
2013-03-29 17:01