Glenn

Glenn Andersson har representerat Alingsås HK sedan 2006. Foto: Tommy Holl

Glenn Andersson förlänger med AHK 

Alingsås HK och Glenn Andersson har kommit överens om fortsatt samarbete. Linjespelaren skrev tidigare i dag på ett nytt ettårskontrakt.

– Den största anledningen till att jag vill stanna är att AHK visat att de vill fortsätta vara med i Sverigetoppen, säger han.

28-åringen kom till AHK redan 2006 och har varit med på den resa som bland annat inneburit SM-guld och Champions League-spel. Med sina ledaregenskaper,  uppoffrande spel och vinnarskalle har han också blivit en stor publikfavorit i Nolhagahallen.

– Det känns som att vi haft en nystart i föreningen den här säsongen med nya tränare och spelare och med den nya arenan som vi snart får flytta in i. Jag älskar det engagemang som finns i föreningen och trivs jättebra i laget, säger Glenn. 

Alingsås HK:s klubbchef Christer Mårtensson och tränaren Mikael Franzén är nöjda över att ha kvar Glenn i minst ett år till.

– Det känns otroligt bra att vi har kommit överens med Glenn. Han är den i laget som varit här längst och är en stor ledare som står för så mycket positivt med sin underbara inställning och vilja. Glenn har ett stort AHK-hjärta och betyder jättemycket för oss, säger Mårtensson.

– Alla lag behöver en Glenn om man letar efter kulturbärare och moral. Glenn är en viktig kugge i vårt lagbygge. Dessutom tycker jag att han under året har utvecklats som handbollsspelare, vilket var viktigt när vi ville förlänga. Han är bäst att alltid ge sitt yttersta för laget och det är en otroligt underskattad egenskap, säger Franzén.

Skrivet av Daniel Vandor   
2013-03-12 09:40