femtipparhkmahk20121220

Fem tippar HK Malmö - Alingsås HK

Hemsidan bad fem personer tippa matchen mellan HK Malmö och Alingsås HK. Klicka på läs mer för att se vem som tippade vad.

Jarmo Mänty

Handbollsbloggare på P4 Sörmland
24–27
"Malmö var ju uppe i Eskilstuna i måndags, de spelade riktigt hårt bakåt med många tjuvsmällar. Det är alltså två stenhårda försvar som möts ikväll. AHK:s spetskompetens avgör i slutändan. Konradsson trasar sönder försvaret med finurliga passningar och överraskande skott!"
Erik Terneborn


Sportjournalist på GT

28–31
"AHK är givetvis storfavoriter, har nio raka matcher utan förlust, samtidigt som de möter ett skadedrabbat Malmö. Däremot tror jag att det blir en jämnare match än vad många räknar med. Malmö har en förmåga att gneta sig med länge i matcherna nere i Baltiskan och trots förutsättningarna tror jag inte att AHK kommer få någon lätt resa mot två poäng i kväll."
Andreas Bohlin


Journalist på Sydsvenskan

25–23
"Med hård kamp och bättre defensiv än i Eskilstuna blir det överraskande skadeplågade HK Malmö som bryter AHK:s förlustfria svit."
Robin Nilsson


Sportreporter på Kristianstadsbladet

26–28
"Hmm.... lite halvlurig match. Alingsås visar sprudlande form och spelglädje. Ingenting verkar bekymra eller bekomma Franzéns grabbar."
Christian Stål


Sportreporter på Alingsås Tidning
25–28
"Inför säsongen hade det här varit en 50-50-match. Det är den inte nu.AHK ska vara favoriter och jag tror också att man vänder hem med två poäng."


Skrivet av Martin Johansson   
2012-12-20 12:30