5050-lott

Premiär för 50/50-lotten på torsdag

Inför och under matchen på torsdag mot VästeråsIrsta presenterar Alingsås HK ett nyförvärv i Nolhagahallen: 50/50-lotten. En ensam vinnare i samband med varje hemmamatch kommer att vinna halva potten och den andra halvan tillfaller klubben. Det bästa med lotteriet är att ingen behöver förlora på det – nitlotterna ger nämligen inköpsvärdet i rabatt på Ica Maxi.

50/50-lotten blir allt mer vanligt förekommande på idrottsarenor runt om i landet och kommer från och med torsdag att säljas på samtliga Alingsås HK:s matcher i elitserien och slutspelet.

– Ett 20-tal personer kommer att sälja lotterna inför matchen och under första halvleken. Målet är att alla som besöker Nolhagahallen ska få en förfrågan, säger AHK:s klubbchef Christer Mårtensson.

Lotterna kostar 20 kronor styck och det är fritt fram att köpa så många du önskar. Dragning sker under andra halvleken och vinnaren kammar hem hälften av den summa som lottförsäljningen inbringat. Den andra halvan tillfaller AHK:s verksamhet. Säljs till exempel 500 lotter blir det 5 000 kronor till en vinnare och 5 000 kronor till klubben. Säljs 1 000 lotter blir det 10 000 kronor var.

Det bästa är det inte finns några förlorare. Nitlotterna kan nämligen ge dig din satsade summa i rabatt på Ica Maxi. Vid varje köptillfälle över 300 kronor får du 20 kronor (lottens inköpspris) i rabatt om du lämnar in en nitlott.

Skrivet av Daniel Vandor   
2012-11-26 22:48