Nytt kontrakt för Max Darj

Alingsås HK har kommit överrens med mittsexan Max Darj om en kontraktsförlängning. Darj blir nu Alingsås trogen i ytterligare tre år.

Max Darj hade två år kvar på sitt kontrakt men klubbens ledning ville försäkra sig om mittsexans och försvarskämpens tjänster i ytterligare ett år. Kontraktet förlängdes därför redan nu och sträcker sig till och med säsongen 2013-2014.

– Med tanke på vad Max har uträttat under sina två säsonger i a-truppen, med sin fantastiska inställning och personlighet så ville vi redan nu visa att Max är värdefull för Alingsås HK, säger sportrådets Christer Mårtensson.

Max Darj har på tre säsonger i den blå dressen gått från spel i division fem till att i dag vara en mycket viktig del i Alingsås HK. Framförallt har Darj nyttjas i defensiven men han har även offensiva kvalitéer som föreningen hoppas dra fördel av under kommande säsonger. Darj har ett Ungdoms-EM på meritlistan och är en av två mittsexor i den U-landslagstrupp som förbundskapten Jan ”Proppen” Karlsson presenterade i dagarna.

Skrivet av Martin Larsen   
2011-05-26 11:53