AHK:s bortamatcher direktsänds

Alingsås HK:s bortamatcher i Elitserien kommer att sändas via webben. Företaget Live Webb TV står för produktionen.

Pressrelease Live Webb TV i Sverige AB 2010-10-18

 

Alingsås HK ingår samarbete med Live Webb TV

Alingsås HK har valt att ge Live Webb TV uppdraget att sända Alingsås HK:s bortamatcher under resterande del av Elitserien 2010-2011.

– Att vi på Live Webb TV kan hjälpa Alingsås HK att nå ut med sitt varumärke känns spännande och som ett fräscht grepp av Alingsås HK. Många andra klubbar borde titta och ta efter konceptet. Klubbar som utnyttjar möjligheten att synas på webben kommer också få store möjlighet att synas i riksmedia. Det märks tydligt då våra senaste webbsända handbollsmatcher har resulterat i TV-inslag i både Sportnytt och Sportspegeln, säger Magnus Grahn på Live Webb TV.

Alingsås HK tog själva initiativet till att låta sitt Elitserielag synas på webben från november och framåt. Sponsoransvarig Rolf Wifstrand har i samarbete med en rad sponsorer finansierat sändningarna och ser stora fördelar med ökad exponering för Alingsås HK.

– Genom det här samarbetet tar Alingsås HK täten i att försöka sälja in handbollen som den ultimata tv-sporten. Vill andra klubbar synas lika mycket som AHK så måste de göra liknande satsningar, och det kommer gynna svensk handboll i längden. Fler tittare ger fler sponsorer, mer pengar och kanske på sikt en bättre liga och ett bättre landslag, hoppas Rolf Wifstrand.

För sändningsschema se www.livehandboll.se Sändningsschemat kommer att uppdateras med Alingsåsmatcher. Matcherna kommer även att kunna ses via Alingsås Energis lokal-tv.

Skrivet av Martin Larsen   
2010-10-18 17:46