feed-image 
banner_niu_13Klicka på bilden för mer information om Alströmergymnasiets idrottsprogram

Alströmergymnasiet - NIU Elitidrottsgymnasium

Ett elithandbollsgymnasium i toppklass

Förmånen att få gå en Nationellt godkänd idrottsutbildning, NIU, innebär att du kan kombinera din elitsatsning med studier. På Alströmergymnasiet i Alingsås får du din utbildning av tränare med SM-guld och Champions League-spel på meritlistan.

Under 7 år med NIU, har vårt handbollsgymnasium fostrat duktiga handbollsspelare och elever, både killar och tjejer. Att kombinera gymnasieutbildningen med handboll är för många en dröm. Den drömmen kan för dig bli sann i och med samarbetet mellan Alströmergymnasiet och Alingsås HK som funnits sedan 2003.

Läs allt om NIU Elithandbollsgymnasiet via länken nedan eller klicka på bilden ovan.

https://www.alingsas.se/handbollsgymnasium

Välkommen!

alstromer

certifierad

2018-01-10 17:43

Hela_gnget_2018

NIU Antagningsdagar avslutade

Ett 60-tal elever, som alla sökt Alströmergymnasiet och NIU Handboll tillbringade 2 dagar för tester och intervjuer i Estrad Alingsås denna vecka.

2017-12-19 09:46

Hela_gnget_2018

NIU-elever i Berlin

Under december åkte NIU Elithandbollsgymnasium årskurs 2 till Berlin och hälsade på vännerna i Füchse Berlin. En viss "Zacke" stod också på agendan.

2017-01-11 13:43
niu_uttagning_2017

Årets ”try-out” genomförd

Måndag-tisdag, 9-10 januari, har ett 50-tal ungdomar, pojkar och flickor,  från Sverige och Finland visat upp sina handbollstalanger inför handbollskunniga bedömare som elitlagstränarna Mikael Franzén, Karen Brödsgaard och klubbchef Christer Mårtensson med flera. Årets ”try-out” samlade rekordmånga, mer än  50 ungdomar som är intresserade att bli antagna till Alströmergymnasiets NIU-handbollsutbildning med start höstterminen 2017.