Michelle_Fernandinho

Dags för Michelles Minnesmatch

Varje år spelar AHKs damer en minnesmatch till Michelle Fernandinhos minne. Och ingen pandemi stoppar dom från det.

Tisdagen den 15 september kl.19.20 möter man HK Aranäs i anrika Nolhagahallen. Som övriga träningsmatcher spelas den utan publik, men livestreamas.

Via SolidSport.com/ahk kan man se matchen. Det går också bra att klicka i bannern på matchen (nästan högst upp på sidan) så lotsas du dit. Matchen kostar 39:- att se.

Ur fonden kan föräldrar tlll spelare i Alingsås HK söka ekonomiskt stöd för att kunna delta vid exempelvis handbollsläger och cuper.

Entrénintäkten brukar gå till fonden, men nu när vi inte har någon publik så har vi istället avsatt ett swishnummer för den som vill vara med och möjliggöra fortsatt premiering. Gåvan till 123 571 64 77 går oavkortat till minnesfonden. Stort tack på förhand - och vi ser väl matchen ihop digitalt!?!

Michelle Fernandinho
Michelle Fernandinho var en av Alingsås HKs mest lovande talanger på flicksidan genom tiderna. Hon föddes 1988, ansågs tidigt som en av landets mest lovande målvakter och blev uttagen till flera Riksläger. Michelles handbollskarriär blev alldeles för kort då hon hastigt avled 2005 av en hjärnblödning, ej 17 år fyllda. Michelles mamma startade tillsammans med Alingsås HK en fond till Michelles minne.

Skrivet av Maria Sundén   
2020-09-09 13:09