Fyra_spelare

Fyra förlängningar i damlaget

Damtruppen inför nästa säsong tar en allt fastare form och nu är det klart att den viktiga kvartetten Frida Kristensson, Ida Repsgård, Josefin Ewerman och Towe Carlsson förlänger sina kontrakt med två år. 

Bygget av damtruppen inför säsongen 2019-20 fortskrider och tidigare i veckan presenterades Elin Aurell från Baltichov som det första nyförvärvet. Nu är det även klart att fyra spelare från den gångna säsongen valt att förlänga sina kontrakt. 

Niometaren Frida Kristensson, 21, kom till Alingsås från Borås inför den gångna säsongen. Hon är en spelare med mycket fart och styrka som gärna utmanar sin försvarare.

Högersexan Ida Repsgård, 22, är en egen produkt som tagit stora kliv under säsongens seriespel. Hon har framförallt utvecklat sina avslut och var en av Alingsås främsta målskyttar under säsongen.

Vänsternian Josefin Ewerman, 20, är även hon egen produkt. Fick stora delar av säsongen förstörd av en skada men väl tillbaka visade hon goda kvalitéer. I synnerhet i försvarsspelet där hon är en svårpasserad tvåa.

Vänstersexan Towe Carlsson, 21, har varit i Alingsås i två säsonger och gjort sig känd som en bra kontringsspelare och en pålitlig målskytt. Ursprungligen från IK Sävehof.

Skrivet av Martin Larsen   
2019-05-29 13:54