Elsa Helle åter till Skara

Elsa Helle lämnar Alingsås HK och återgår till spel i Skara HF. Detta då Skara valt att avsluta utlåningen av Elsa till Alingsås.

Elsa Helle kom till Alingsås på lån inför innevarande säsong och förhoppningen var att hon skulle spela med Alingsås hela denna säsong. Skara har dock valt att avsluta utlåningen och gårdagens match mot HK Farmen blev därmed Elsa Helles sista i Alingsåströjan. Elsa toppar Alingsås interna skytteliga med 111 mål.

Skara som spelar i SHE har under en längre tid innehaft jumboplaceringen men klev i lördags upp en placering i tabellen då de besegrade VästeråsIrsta hemma. Mycket tack vare två danska nyförvärv på nio meter. 

- Det är bara att acceptera att Skara vill ha tillbaka sin spelare, och Elsa vill såklart ta chansen att spela i SHE nu när Skara säger att hon ska ingå i deras trupp. Det är många mål som försvinner för oss, men det öppnar samtidigt för andra spelare att ta ansvar i våran trupp, säger klubbchef Christer Mårtensson.

Alingsås HK tackar Elsa Helle för hennes insatser i Alingsåströjan och hoppas att hon kan fortsätta utvecklas i sin nygamla omgivning.

Skrivet av Martin Larsen   
2017-01-16 12:26