BLÅLJUS är namnet på Alingsås HK:s supportersektion som återuppstod säsongen 2012-2013. Vi har medlemmar i alla åldersgrupper och har en fantastisk gemenskap med en hjärtlig och inkluderande stämning där alla är välkomna. Vi anordnar resor till AHK:s bortamatcher och har en egen läktare " Blåkulla" i Estrad Alingsås där vi gör allt för att höja stämningen i arenan under hemmamatcherna. Vi samverkar även för en god supporterkultur ihop med andra klubbars supporterföreningar.

BLÅLJUS har ett mycket gott rykte i handbollssverige för det sätt som vi stödjer vårt lag på. Hjälp oss kunna fortsätta med det.

Stötta med 250 kr
Här är du ett stöd till Blåljus och bidrar till inköp av trummor/trumpinnar, planera BLÅLJUSresor m.m. Swisha ditt bidrag till 123 042 83 83. Maila sedan ditt namn och adress till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . 

1. Medlem stöd 500 kr

  • Stödmedlemskap i AHK (värde 300:-)
  • Rösträtt på AHK Årsmöte i maj/juni
  • Blåljuspris på bussresor anordnade av Blåljus
  • Informationsbrev från Blåljus (mailadress är nödvändigt)

Är du redan Stödmedlem till AHK kan du lägga på 200:- till ditt medlemsskap och få ovan förmåner tillagada på stödmedlemskapet. 

2. Medlem aktiv 600 kr

  • Aktivt medlemskap i AHK (värde 400:-)
  • Rösträtt på AHK Årsmöte i maj/juni
  • Gratis entré till "Blåkulla" på seriematcher inkl. slutspel.
  • Blåljuspris på bussresor anordnade av Blåljus
  • Informationsbrev från Blåljus (mailadress är nödvändigt)

Aktiv medlem i AHK räknas man om man kontinuerligt är med och hjälper till på våra handbollsligamatcher, sitter med i någon kommitté/styrelse och/eller är ledare/tränare i våra lag.
Är du redan Aktiv medlem till AHK kan du lägga på 200:- till ditt medlemsskap och få ovan förmåner tillagada på stödmedlemskapet.

Bli Medlem är enkelt
Maila ditt namn, adress, telefonnummer, epostadress och personnummer till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . Därefter får du en faktura med betalningsinformation.

Genom att anmäla dig bekräftar du att du har läst och godkänner stadgarna som du hittar nedan.

Gilla oss också på Blåljus facebooksida "Blåljus Alingsås HK".

Välkommen in i gemenskapen!

Klicka här för att läsa våra stadgar

Skrivet av Maria Sundén   
2018-09-21 08:40